ES Elektro en Hoogland-Mennens zijn itsme geworden! Elektrotechnische en mechanische producten, oplossingen en diensten met één order, één levering en één factuur.

U wordt automatisch doorgeleid naar de site van itsme

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

Legrand Group werkt wereldwijd en is specialist voor de elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Onze missie
Het installatie- en gebruiksgemak voor eindgebruikers, installateurs, adviseurs en logistieke partners verhogen met op elkaar afgestemde systemen en diensten. Met innovatieve oplossingen een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van energieconsumptie, communicatie, veiligheid en design binnen gebouwen. Legrand weet wat werkt!

Legrand Nederland weet wat werkt voor uw elektrotechnische projecten. Samen met u zoeken we naar integrale projectoplossingen. Met zo laag mogelijke faalkosten en een optimale logistieke afstemming. Goede, snel te monteren producten zijn hierbij uiteraard een voorwaarde. Onze projectbenadering omvat calculatie, engineering, montage, logistieke afstemming met onze distributiepartners, certificering van installaties en after Sales services. Wij geloven dat alleen zo faalkosten kunnen worden geëlimineerd en de laagst mogelijke integrale installatiekosten kunnen worden behaald. Ook dit is Legrand!