ES Elektro en Hoogland-Mennens zijn itsme geworden! Elektrotechnische en mechanische producten, oplossingen en diensten met één order, één levering en één factuur.

U wordt automatisch doorgeleid naar de site van itsme

Unis

UNIS is een internationale serviceorganisatie die zich sinds 1984 heeft gespecialiseerd in het repareren van industriële elektronica; PLC’s, frequentieregelaars, voedingen, monitoren, programmeerapparaten, industriële PC’s, et cetera. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen in eigen huis gerepareerd. De technici van UNIS beschikken over geavanceerde (test)apparatuur en staan garant voor vakwerk.

De activiteiten op het gebied van industriële elektronica bestaan uit:
- Reparatie
- Verkoop
- Preventief onderhoud
- Reiniging
- Testen

Brede expertise
Om problemen adequaat te kunnen oplossen, beschikt UNIS over een groep deskundige technici, ondersteund door degelijke meetapparatuur en vele testopstellingen. De grote voorraad reservemateriaal maakt het mogelijk storingen vaak nog sneller op te lossen.  

UNIS biedt continuïteit
UNIS is van mening dat bedrijven zo lang mogelijk gebruik moeten kunnen maken van bestaande systemen. Op basis van dit uitgangspunt biedt UNIS niet alleen service voor nieuwe systemen, maar ook voor producten die door de producent niet meer worden ondersteund, de zogenaamde end-of-life producten. Zo wordt u niet gedwongen tot overhaaste, ongeplande investeringen. 

'No cure no pay'
UNIS werkt veel met vaste reparatieprijzen, die u kunt aanvragen via onze Product catalogus.
Reparaties waarvan de prijs van te voren vaststaat, zijn op basis van 'no cure, no pay'. Van elke reparatie wordt een gedetailleerd elektronisch rapport gemaakt.

Kwaliteit zit diep geworteld in onze organisatie
Daarom bieden wij u 1 jaar garantie op alle reparaties en aankopen met een vaste prijs.

Duizenden bedrijven hebben in UNIS een unieke partner gevonden voor het oplossen van hun productieproblemen door het repareren (of vervangen) van de defecte industriële elektronica. Wilt u weten wat UNIS voor uw productiebeleid kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. UNIS adviseert u graag én goed over het beheer, het onderhoud en het herstel van uw industriële elektronica.