itsme Food & Beverage infodag op een unieke locatie

Er zijn weinig industrieën zo veeleisend op vlak van hygiënische vereisten als de levensmiddelenindustrie.

De vooruitgang in deze sector, de globalisering van de handel maar ook wijzigende voedingsgewoontes stellen nieuwe randvoorwaarden bij het produceren van levensmiddelen. Niet alleen dienen producenten rekening te houden met een gegarandeerde veiligheid, maar ook de bewijsbaarheid en naspeurbaarheid dienen binnen de volledige keten te worden geborgd.

itsme kiest voor unieke en innovatieve oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat Hygienic Design uw productieproces veiliger en dus met minder kans op microbiologische gevaren laat draaien. Aangezien kennis en informatie hand in hand gaan hebben we speciaal voor u een Food & Beverage infodag georganiseerd.

Vooruitstrevende fabrikanten zullen hun producten op deze dag demonstreren. Daarnaast zal Wouter Burggraaf een autoriteit op het gebied en bestuurslid van EHEDG Nederland  de European Hygienic Engineering & Design Group, een aantal keren per dag een lezing verzorgen.

Er is een uitgebreid programma van lezingen. De ochtend is vooral gericht op onderhoud en verbetering. Het middagprogramma is gericht op het creëren van een veilige food omgeving.

PROGRAMMA

09:00 – 09:45 Ontvangst rondom Foodplein

10:00 – 10:30 Rittal – 'Klimatiseren in Food & Beverage'

10:45 – 11:15 IMI Norgren - 'Standard Pneumatics in the F&B'

11:30 – 12:30 Wouter Burggraaf – 'Hygiënisch bewustzijn in de maintenance room'

12:30 – 13:30 Pauze en deelnemerswissel voor middagprogramma

13:30 – 14:00 Lapp kabel – 'Food Safety: hygienische bekabeling in de industrie'

14:15 – 14.45 Pilz – 'Machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie'

15:00 – 16:00 Wouter Burggraaf – 'Laat uw markt niet bederven (normering & wetgeving binnen de F&B)'

16:00 – 17:00 Borrel

CHV Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12
Veghel