Masterclass itsme Enabling Innovation

Benutten van technologische mogelijkheden in de industrie verdient topprioriteit!

De technische vooruitgang en de digitalisering van de industrie gaat snel. Industrie 4.0, Big Data Analytics en Machine Learning wordt mogelijk gemaakt door de steeds snellere verbeteringen in de technologie, zoals processorsnelheid, bandbreedte en opslagcapaciteit. Het is ingewikkeld om al deze ontwikkelingen bij te houden. Om uw kennis op peil te houden organiseert itsme een inspirerende Masterclass over het benutten van de technologische vooruitgang in de industrie.

Tessie Hartjes, Chief Sales & Marketing at Lightyear zal tijdens deze dag haar kijk op de toekomst geven.Wat is het toekomstpotentieel van de technologische ontwikkelingen en wat zijn de nieuwe mogelijkheden? Aansluitend spreken een aantal vooraanstaande fabrikanten over hun visie op de technologische ontwikkelingen binnen de industrie en de toepasbaarheid ervan.

Wij ontvangen u graag op donderdag 21 november 2019 in Almere bij Boathouse, zodat wij u samen met onze
leveranciers op de hoogte kunnen brengen over de laatste technologische vernieuwingen. Tijdens deze Masterclass zullen we ook een bezoek brengen aan Yakult. In 1994 werd Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. Wij bieden u een kijkje in deze unieke fabriek.

Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar voor deze masterclass dus mis het niet!

Schrijf u nu in via www.itsme.eu/masterclass

De ontvangst is om 10.00 uur waarna we om 10.30 uur met het programma zullen starten. 
De dag zal rond 16:30 uur eindigen waarna de netwerkborrel zal aanvangen.