Succesvol machines exporteren naar de verenigde staten

Is het interessant voor mkb-ondernemers om in de VS zaken te doen?

Jazeker: de markt is groot en divers en het land kent relatief veel zakelijke vrijheden, wat de Nederlandse mkb-ondernemer ten goede kan komen. Kortom: de drempel is laag en Amerikanen zijn gewend om met internationale zakenpartners om te gaan. Bovendien zijn Nederlandse producten voor de Amerikanen aantrekkelijk, omdat ze worden geassocieerd met kwaliteit en duurzaamheid.

Zaken doen in de VS vraagt een goede voorbereiding

De VS biedt veel zakelijke mogelijkheden, maar een goede voorbereiding is belangrijk. Neem de aanpassingen in regelgeving: voor ieder exportproduct elke keer een uitdaging. Zoals de aanpassing in de regelgeving van de National Electrical Code (NEC2017). Deze norm vereist dat de beschikbare foutstroom (kortsluitstroom) op de installatielocatie moet worden vermeld en dat de SCCR (short-circuit current of kortsluitvastheid) rating van de apparaten ook moet worden aangegeven.

Voorkom dat uw machines voor export naar de VS worden afgekeurd

Het naleven van normen zoals de NEC2017 is één van de onderwerpen in de training 'succesvol exporteren naar de VS' die gegeven wordt door onze UL expert Dirk Meyer (Manager Low Voltage Switchgear Applications). Dirk komt naar Ne­derland en geeft u alle informatie over de veranderingen in de normeringen.

Kosteloze deelname aan een leerzame training

Deze leerzame training vind plaats op16 oktober in Groningen en 17 oktober in Venlo. Na deelname ontvangt u een trainings-CD met daarop alle informatie van deze trainingsdag. Bovendien ontvangt u een certificaat van deelname. Let op: de trainingen zijn Engelstalig en zijn tech­nisch van aard. Heeft u al eens een UL training bij Eaton gevolgd, dan maken wij u er graag op attent dat er veel van de onderwerpen hetzelfde zijn in deze training. Schrijf u nu in voor deze leerzame dag!

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

9:00 Ontvangst

9:15 Introductie

  • Algemene elektrische regelgeving en afspraken
  • Apparaat typen en applicaties in Noord-Amerika
  • Stroomvoorziening
  • Het gebruik van Eaton apparatuur

 

12:30 Lunchpauze

13:30 Vervolg training

  • Elektrische schema's
  • Busbar systemen
  • Kortsluitbeveiliging en kortsluitvastheid
  • Gecontroleerd afschakelen
  • Selectiviteit van beveiligen

 
17:00 Afsluiting