Industrie/MRO

Door onze jarenlange ervaring en lokale aanwezigheid in de industrie, mogen wij ons marktleider noemen in de branche. Daarbij opereert itsme in het segment van de industriële eindgebruiker met een MRO (Maintenance, Repair and Operations) gedachte.

Alle productieomgevingen samen vormen de doelgroep van itsme. Wij realiseren ons dat besparingen gerealiseerd moet worden door verbetering van inkoopprijzen, reduceren van voorraden, vereenvoudigen van inkoopprocessen en door grotere efficiency van mensen en machines. Het gaat om beschikbaarheid, flexibiliteit, standaardisatie, snelheid van leveren, technisch inlevingsvermogen en 24/7 bereikbaar zijn, ook in geval van calamiteiten. Heeft u al stilgestaan bij de steeds verdergaande integratie van mechanische en elektrotechnische applicatie kennis? Een ander voordeel is dat u het uitgebreide leveringspakket met een uniek 24-uurs verwervingssysteem tot uw beschikking heeft.

Als u op zoek bent naar duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid, dan haalt u de wereld van itsme binnen en ervaar dat 'industriële gevoel' dat alleen de echte marktleider kan bieden!