Machinebouw/OEM

itsme is al tientallen jaren actief in de markt van machinefabrikanten. Dat OEM (Original Equipment Manufacturers) zelfs de grootste tak binnen itsme vormt, mag uniek worden genoemd voor een elektrotechnische groothandel. Het geeft aan dat wij als serieuze gesprekpartner begrijpen dat de totale kostprijs van een machine meer omvat dan de kostprijs van de producten.

Onze betrokkenheid begint al bij de ontwerp- en ontwikkelingsfase, want elke machine heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Op basis van deze eigenschappen engineeren wij met u mee vanuit uw specificaties naar de beste form-fit-function oplossing voor een optimale investering. Daarnaast bieden wij ook betrouwbare oplossingen in de productie van de machine en in het optimaliseren van uw logistiek. Maak een einde aan stagnerende productie vanwege ontbrekende materialen door de toepassing van itsme-VMI (Vendor Managed Inventory) en Kitting.

De itsme-bedrijven en Solutions bieden u de juiste materialen op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheden. Elke klant krijgt van ons een individuele oplossing. Dus daag ons uit en wij zorgen voor een maatpak dat u als gegoten zit!