Modulebouw

U koopt uw materialen natuurlijk in tegen een marktconforme prijs. Maar de markt verandert.

Continu komen nieuwe producten met extra functionaliteit op de markt en uw concurrenten ontwikkelen zich ook, nationaal en vaak internationaal. U moet ervoor zorgen dat u kunt blijven concurreren op prijs én kwaliteit, nu en in de toekomst.

Heeft u het gevoel dat u te duur bent voor uw klanten? Heeft u behoefte aan een kennis-update? Of wilt u onderzoeken of er voor u besparingsmogelijkheden zijn? Dan is onze Quick Scan aan te bevelen. Daaruit blijkt waar de knelpunten zitten en waar u kosten kunt besparen. De Scan biedt u oplossingen waarmee u uw positie in de markt kunt verstevigen.

Heeft u wel eens aan standaardisatie van uw producten gedacht? Onze adviseurs denken graag met u mee, ook in het stroomlijnen van de logistiek, onder andere door onze logistieke maatwerkoplossingen. Maak kennis met een breed scala aan “Lean” methodes om uw processen te ondersteunen!

Wij begrijpen dat u meer nodig heeft dan een marktconforme prijs. Onze adviseurs zijn gewend ook lastige vraagstukken open en effectief samen met u op te pakken. Mede door de grote diversiteit binnen deze markt heeft itsme een brede en diepe expertise opgebouwd.