Subsidie

Het opleiden van uw personeel betekent investeren in tijd en geld. Dit is van belang om in de concurrentiestrijd niet achterop te raken. Daarom zijn er diverse organisaties die voor verschillende vormen van opleiden een vergoeding verstrekken. Hier vindt u informatie over vergoedingen, subsidies en belastingaftrek.

Algemeen
Organisaties als de Belastingdienst en het UWV hebben diverse regelingen voor het opleiden en in dienst nemen/ behoud van personeel. Ook zijn er opleidingsfondsen binnen de techniekbranche die geld beschikbaar stellen voor het opleiden van personeel, Dit zijn onder andere:
- A+O (Metalektro)
- OOM (Metaalbewerking)
- OTIB (Technisch installatiebedrijf)

Bedragen, voorwaarden en procedures worden met regelmaat aangepast. Daarom is het belangrijk om de actuele gegevens bij te houden. Voor meer informatie over subsidies verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst (www.uitvoeringvanbeleidszw.nl). Voor een overzicht van beschikbare Opleidings- en Ontwikkelfondsen zie http://www.ooverzicht.nl/.

Deze informatie wordt regelmatig door ons bijgewerkt, echter kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Wilt u zeker zijn van de meest actuele informatie? Bezoek dan de websites van de betreffende organisaties.