Introductie

itsme Industrial Automation opleidingen is ons kennis- en trainingscentrum op het gebied van industriële automatisering. Nieuwe systemen vereisen nieuwe vaardigheden, dus is het van belang om uw medewerkers voortdurend te blijven trainen.

Komt u er tijdens de realisatie van uw automatiseringsproject achter dat uw medewerkers de nodige kennis missen? Geen zorgen, itsme Industrial Automation opleidingen is er voor u.

Er kunnen opleidingen, trainingen, cursussen en workshops worden gevolgd op ons kennis- en trainingscentrum, maar het is ook mogelijk dat wij bijvoorbeeld een specifieke PLC training bij u op uw bedrijf organiseren; indien gewenst ook applicatiegericht. Dit wordt ook wel incompany training genoemd.

Met onze maatwerktraining kunnen wij inspelen op specifieke problemen.

Meer dan PLC training  alleen

Wij ondersteunen meerdere PLC fabrikanten zoals Siemens, Schneider, Mitsubishi en Beckhoff, maar geven ook trainingen voor machineveiligheid, scada, procesautomatisering (PCS7) en aandrijftechniek.

Onze kennis- en trainingscentra zijn onder andere gevestigd in Raamsdonksveer, Eindhoven, Almere, Goes, Groningen, Hengelo, Venlo en Zonhoven (België). 

U kunt ons rechtstreeks bereiken op Telefoon 076-5782860 of Mail naar iatraining@itsme.eu

Klik hier voor het opleidingsschema.